Hugo Backmansson 10.1.2011 saakka , juuri ja juuri ehtii.

AMOS ANDERSONIN TAIDEMUSEOSSA (Yrjönk. 27) Kampin lähellä Forumin kyljessä on 10.1.2011 saakka Hugo Backmanssonin (1860-1953) näyttely. Tämän upseerin, taistelumaalarin, Marokon-matkaajan, seikkailijan ja kosmopoliitin töistä on esillä noin 140 öljymaalausta, guassia ja akvarellia. Pohjakerroksessa on sotilaskuvauksia ja pohjois-afrikkalaisia aiheita. Toisessa kerroksessa on kuvareportaasi taiteilijan elämästä ja kolmannessa kerroksessa muotokuvia ja maisemia. Videolla taiteilijan pojanpoika kertoo isoisänsä elämästä.

Amos Andersonilla myös Valon rakentajat -näyttely

Valon rakentajat -näyttely esittelee 1940-1950 -lukujen taidetta. Noin 80 teosta, joista monet eivät ole olleet koskaan aikaisemmin julkisesti esillä. Esillä mm. taiteilijat Yrjö Saarinen, Aimo Kanerva, Tove Jansson, Eva Cederström, Tuulikki Pietilä, Jaakko Somersalo, Ernst Mether Borgström, Lars-Gunnar Nordström. Näyttely jatkuu 2.1.2012 saakka. Museo ei ole tiistaisin avoinna.

Suomen pankki avaa ovensa taidenäyttelyyn
 

Suomen pankissa on esillä 13.1.2011 - 16.1.2011 näyttelyyn, jossa on esillä pankin omistamia taideteoksia. Aukioloajat kannattaa tarkistaa netistä osoitteessa www.suomenpankki.fi .

Muutamat seuran jäsenet vierailivat ATENEUMIN TAIDEMUSEOSSA, jossa italialaisen taiteen esittelyn yhteydessä lauantaina 20.11.2010 Kaupunginorkesterin orkesterimuusikot olivat levittäytyneet pienkokoonpanoissa eri kerroksiin ja esittivät italialaista musiikkia. Yhtyeitä kuunnellessa oli samalla tilaisuus tutustua saleissa esillä olevaan taiteeseen, sekä italialaiseen että myös vanhempaan suomalaiseen taiteeseen. Moninkertainen taidenautinto.